Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru granița România – Bulgaria lansează un anunț pentru achiziționarea de servicii de catering (produse reci, produse calde, apă) și coffee break (cafea și apă) pentru evenimentul dedicat prezentării diferitelor aspecte privind cel de-al treilea apel de proiecte, Prioritatea 3 – O regiune educată, în contextul Programului Interreg VI-A România – Bulgaria, eveniment ce va avea loc la Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, România, în data de 19.06.2024 pentru un număr de 15 persoane. Numărul de persoane se poate modifica, prețul per persoană rămâne neschimbat.

Valoarea maximă estimată pentru servicii de catering este de 55 lei/persoană, cu TVA inclus.

Valoarea maximă pentru servicii de coffee break este de 15 lei/persoană, cu TVA inclus.

Prestarea serviciilor de catering și coffee break se va face în data de 19.06.2024, la Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, România, la Palatul Culturii Teodor Costescu.

Ofertele se depun până la data de 14.06.2024, ora 12:00, la adresele de e-mail: info@calarasicbc.ro și alina.caldararu@calarasicbc.ro.

Oferta câștigătoare va fi cea care va avea cel mai mic preț și va îndeplini cerințele din anunț.

Plata se va face prin OP, în termen de 7 zile lucrătoare de la prestarea serviciilor și primirea facturii fiscale. În urma declarării ofertantului câștigător se va semna cu acesta un contract de prestări servicii de catering și coffee break pentru evenimentul menționat mai sus.